У яку нерухомість інвестувати в 2021 році

01.02.21, 10:12

Ринок нерухомості залишається одним з найпривабливіших в плані інвестування і збільшення доходу. Є ряд об'єктів, які будуть затребувані у покупців і орендарів в незалежності від обставин, саме таку нерухомість варто купувати в 2021 році.

Квартири

З огляду на цінову ситуацію, яка спостерігається протягом останніх декількох років, найменше впливу зовнішніх факторів схильні до квартири в новобудовах.

При цьому найбільш інвестиційно привабливе житло має такі характеристики:

• Закрита територія, бажано де не перетинаються потоки пішоходів і авто мешканців;

• Розвинена власна інфраструктура;

• Красиві громадські зони в будинку;

• Енергоеффкетівние рішення;

• Красива сучасна інфраструктура;

• Зручні планування квартир, які не потрібно міняти після придбання;

• Зелена території;

• Рекреаційна зона поруч;

• Зручне місце розташування, яке дозволяє швидко дістатися до ділового центру Києва і ін.

«Покупці можуть вибирати різні варіанти квартир в нових будинках для інвестування. Пропозиція зростає, при цьому на ринку завжди є флагмани, які задають темп попиту. Це якісно нові об'єкти, які змінюють смаки і погляди людей на нерухомість. Такі об'єкти потрібно купувати в першу чергу, оскільки вони будуть актуальні ще довгий час і «вік» такого будинку не впливатиме на його вартість», – каже Вікторія Барабаш, Генеральний директор АН« Park lane ».

Ще одна категорія об'єктів – це унікальна в своєму роді нерухомість. Саме її унікальність дозволяє їй бути завжди цікавою для орендарів і покупців. Це квартири в історичних реконструйованих будинках. Це об'єкти, в яких залишився дух епохи, в якій побудований будинок, в поєднанні з сучасним рівнем комфорту. Плюс розташування в самому центрі Києва.

Який бюджет потрібен для покупки квартири для інвестування в 2021 році

Мінімальний бюджет для найбільш інвестиційно привабливою квартири – від 60 тис. дол.

Для подальшої здачі в оренду вигідніше, наприклад, купувати 2 однокімнатні квартири, ніж, наприклад, одну 2-х або 3-кімнатну квартиру.

Комерційна нерухомість

Купувати комерційну нерухомість для інвестування необхідно, враховуючи два фактори. Перший - це місце розташування уздовж прогнозовано високих потоків потенційних покупців. Другий - зручність для співробітників, якщо приміщення буде використано для розміщення офісу. Зручне транспортне сполучення.

В даному випадку в найбільш вигідній позиції приміщення в нових житлових комплексах, де вже є пул потенційних покупців або відвідувачів, зручні планування.

Що стосується площ, то це можуть бути абсолютно різні площі, потрібно орієнтуватися на ту суму, яку ви готові інвестувати. Для інвестування в комерційну нерухомість у 2021 році потрібен бюджет від 80 тис. Дол. Сума залежить від площі, місця розташування, цільового призначення та інших характеристик.

 

Послуги агентства нерухомості «Park Lane»