Купівля і оренда комерційних приміщень на Лівому березі Києва: пропозиція, ціни, попит

03.08.20, 08:38

У Києві досить широка пропозиція комерційних приміщень, особливо в Дарницькому, і Дніпровському районах, які активно розвиваються. Тут з'являються нові житлові і багатофункціональні комплекси і пропозиція приміщень для розміщення різних видів бізнесу зростає.

Продаж
На сьогоднішній день у продажу найбільш широко представлені такі площі комерційних приміщень: 45-400 кв. м. Найчастіше приміщення продають в житлових комплексах на вул. Регенераторній, Княжий Затон, Микільська Слобідка, Дніпровська набережна та ін. Також приміщення можна купити в будівлях комерційного призначення на вул. Лобачевського, Бориспільської, Світлої, Алма-Атинській, Червоноткацькій, Ревуцького та ін.

Середня вартість комерційних приміщень на Лівому березі становить 500-2000 дол./кв.м.

«Нежитлові приміщення на Лівому березі столиці можна купити для розміщення різних видів бізнесу: салон краси, компанія сфери послуг, офіс, майстерня, ресторан, магазин і т.д. Можна знайти приміщення з працюючим бізнесом, коли напрацьований пул клієнтів. Вибір досить різноманітний і в плані площ і в плані ціни. Плюси приміщень у складі житлових комплексів – наявність потенційних клієнтів в місці розміщення бізнесу. На сьогоднішній день найбільше приміщень продаються з ремонтом, тому можна відразу почати діяльність», – каже Вікторія Барабаш, Генеральний директор АН «Park Lane».

Оренда
Зняти в оренду комерційні приміщення на Лівому березі Києва можна площею 40-800 кв. м під різні види бізнесу.

«Оренда приміщень на Лівому березі вигідна в ціновому плані і цікава компаніям, яким необхідно залучити покупців без прив'язки до конкретного місця розташування. Вибір досить широкий і пропозиція за останні пару місяців виросло, але ціни стабільні. Попит при цьому активний, особливо з боку орендарів, які оптимізують витрати і переїжджають з приміщень в центрі в більш цікаві для них об'єкти в Дарницькому і Дніпровському районах», – каже Вікторія Барабаш.

Вартість оренди нежитлових приміщень в зазначених вище районах в середньому становить 12-20 дол. кв./м.

Найцікавіші орендарям фасадні приміщення з окремим входом, паркуванням, в пріоритеті приміщення поблизу зручних транспортних розв'язок.

 

Послуги агентства нерухомості «Park Lane»