В листопаді об'єм капіталовкладень в елітну нерухомість Києва склав 2 млн. 321 тис. дол. США

01.12.16, 12:05

За інформацією аналітичного центру агентства нерухомості Park Lane (м.Київ), у листопаді 2016 року обсяг капіталовкладень в елітну нерухомість Києва (вартістю від 250 тис. лол.) склав 2 млн. 321 тис. дол*.

Це майже в два рази нижче за показники жовтня. Частка капіталовкладень склала 9% від загальної суми, вкладеної в ринок нерухомості протягом місяця. За підсумками місяця частка елітного сегмента в загальній кількості угод склала 2%.

100% в структурі ринку елітної нерухомості в листопаді зайняли квартири. Покупців цікавило апартаменти, як в дореволюційних будинках, так і в будинках сучасної споруди (від 2006 року) і в клубних будинках закритого типу. Затребувані райони – Печерський (вул. Коновальця, Старонаводницька, Хрещатик), Подольский (вул. Турівська), Голосіївський (вул. Ділова, пр. Голосіївський). Покупці цікавилися квартирами площею 100-220 кв. м, за ціною 1800-3100 дол. за кв. м.

«Хоча показники капіталізації в листопаді в порівнянні з жовтнем змінилися не в кращу сторону, активність покупців була досить високою. Інтерес минулого місяця припав на квартири. Зміни вартості елітної нерухомості не відбулося», – прокоментувала ринкову ситуацію Вікторія Барабаш, Генеральний директор АН Park Lane.

 

*Розрахунок проводився в національній валюті за усередненим курсом на день укладання угоди.

Довідка про компанію:

Агентство нерухомості Park Lane, що входить до складу Корпорації First Realty Group, зареєстровано в Україні в 2006 р. На сьогоднішній день функціонує 6 офісів компанії, з якими співпрацюють близько 400 професійних ріелторів.

Послуги агентства нерухомості «Park Lane»