Park Lane запускає новий функціонал для перевірки статусу ріелторів (відео)

30.03.18, 14:38
АН Park Lane приділяє велику увагу підбору і навчанню консультантів з нерухомості і їх відповідності високим професійним стандартам.

АН Park Lane приділяє велику увагу підбору і навчанню консультантів з нерухомості і їх відповідності високим професійним стандартам. Ми співпрацюємо лише з тими, хто відповідає всім вимогам до фахівців, що надають ріелторські послуги. Нам важливо, щоб наші клієнти отримували якісний сервіс і рекомендували нас.

Для компанії Park Lane одним з головних пріоритетів завжди була і залишається безпека при проведенні операцій з нерухомістю. Тому, щоб убезпечити клієнтів від недобросовісних ріелторів, які можуть представлятися консультантами АН Park Lane, ми надаємо інноваційну можливість перевірити статус консультанта у простий і зручний спосіб. Тепер на зворотному боці візитки консультантів Park Lane розміщено QR-код. Ви можете відсканувати його з допомогою офіційного мобільного додатку АН Park Lane для пристроїв на Android і iOS (безкоштовно завантажити додаток можна з Play Market і App Store).

Відсканувавши код, ви одразу отримаєте інформацію про те, співпрацює пред'явник візитки з компанією Park Lane, чи ні.

Ви побачите напис «Підтверджено», фотографію, ПІБ, номер абонентського договору з компанією, якщо пред'явник візитки дійсно співпрацює з нами. В іншому випадку, на екрані з'явиться напис, що ця особа не має стосунку до АН Park Lane.

Також для перевірки статусу консультанта або щодо інших питань, пов'язаних з діяльністю і послугами, які надає АН Park Lane, ви завжди можете зателефонувати до нашого Контакт-центру, і отримати вичерпні відповіді.

Нагадаємо, що АН Park Lane працює на ринку ріелторських послуг Києва з 2006 року. На сьогоднішній день функціонує 6 офісів компанії, з якими співпрацюють понад 400 ріелторів.

Послуги агентства нерухомості «Park Lane»