У березні 2017 року обсяг інвестицій в елітну нерухомість Києва склав 5 млн. 119 тис. дол. США

01.04.17, 10:11

За оцінками агентства нерухомості Park Lane (м. Київ), в березні 2017 року ймовірний обсяг інвестицій в елітну нерухомість Києва (вартістю від 250 тис. дол.) склав еквівалент 5 млн. 119 тис. дол*. Це більш ніж удвічі перевищило показники лютого. Частка інвестицій склала 23% від загальної суми, вкладеної в ринок нерухомості впродовж місяця. За підсумками місяця частка елітного сегменту в загальній кількості операцій з нерухомістю склала 5%.

У структурі попиту на ринку елітної нерухомості в березні 90% запитів припало на квартири. Найбільш затребувані райони – Печерський, Шевченківський, Дніпровський, Солом'янський і Голосіївський. Основний попит – на квартири з висококласним ремонтом в будинках від 2008 року побудови.

Затребувана площа – 150-260 кв. м, ціна склала 2000-2700 дол. за кв. м і варіювалася в залежності від місця розташування будинку.

10% запитів в березні припало на будинки, переважно, розташовані в Києво-Святошинському районі, площею близько 200 кв. м і вартістю 1100-1200 дол. кв. м.

«Минулого місяця виріс попит на покупку квартир з якісним ремонтом у нових будинках в спальних районах Києва, незмінним залишається також інтерес до придбання апартаментів в центрі столиці. Крім того, в березні ми спостерігали відновлення інтересу до покупки заміських будинків. При цьому, незважаючи на початок сезону, ціни на будинки залишаються стабільними», – прокоментувала ринкову ситуацію Вікторія Барабаш, Генеральний директор АН Park Lane.

*За усередненим курсом продажу доларів США у звітному періоді

Довідка про компанію:

АН Park Lane, що входить до складу Корпорації First Realty Group, зареєстроване в Україні в 2006 р. На сьогоднішній день функціонує 6 офісів компанії, з якими співпрацюють близько 400 професійних ріелторів.

Послуги агентства нерухомості «Park Lane»