Директори АН Park Lane в честь Дня народження Компанії поділилися секретами успіху

16.06.21, 05:53

На честь Дня народження агентства нерухомості Park Lane директори філій поділилися секретом успіху Компанії протягом 15 років, розповіли про плани на майбутнє, привітали колег та клієнтів.

Купцова Тетяна Євгенівна, директор АН «Park Lane» Університет»

Секрет успіху компанії – клієнтоорієнтовність, чітке розуміння ринку і швидке реагування на зміни, велике інформаційне поле, професіоналізм експертів, юридичний супровід, багаторічний досвід роботи, ім'я та репутація Компанії.

Бажаю улюбленій Компанії – рости і розвиватися далі!

Колегам – реалізувати намічені цілі: фінансові та кар'єрні, ставити нові, мріяти, отримувати задоволення від роботи, навчання, спілкування з клієнтами та колегами кожен день!

Клієнтам – знайти нерухомість мрії з нашими професійними рієлторами, і звертатися до нас знову і знову, а також рекомендувати нас друзям!

Мої цілі, як у директора філії - щоб кожен реалізував себе у фінансовому і професійному плані, адже стільки горизонтів і можливостей відкриває наша професія.

Щоб дружній колектив нашої філії, ріс і розвивався, кількісно і фінансово!

І, звичайно ж, тільки перші місця в рейтингах!

Максимов Олексій Леонідович, директор АН «Park Lane «Миколаївський Парк»:

Секрет успіху АН «Park Lane» – в команді професіоналів, в злагодженій і бездоганній роботі всіх підрозділів компанії, завдяки чому ми надаємо повний спектр послуг – від організації переглядів до супроводу та оформлення угод з нерухомістю. Наш професіоналізм підтверджується тим, що клієнти, співпрацюючи з нами один раз, потім неодноразово звертаються в наше агентство, з упевненістю рекомендують нас своїм друзям і знайомим.

Хочу побажати колегам віри в себе і свої сили, не забувати мріяти і ставити перед собою найвищі і найамбітніші цілі. Пам'ятати про баланс в житті і бути успішними у всіх сферах.

За мірками бізнесу 15 років – це солідний вік, а якщо дивитися з позиції розвитку людини, то це практично вік підлітка, у якого найцікавіше попереду. Бажаю Компанії реалізації всіх планів, надійних партнерів та фінансового процвітання.

Наша філія активно розвивається, у мене, як директора (на відміну від самураїв, для яких важливий тільки шлях) є мета – зробити нашу професійну команду ще більш ефективною і дружною, яка зможе досягти будь-яких цілей і вершин. У планах – завжди бути в ТОПі кращих філій компанії.

Ікленко Марія Юріївна, директор АН «Park Lane» на Липках»:

Успіх компанії залежить від високого рівня сервісу, грамотно «розкрученого» бренду, створеному завдяки талановитим людям, які в ній працюють і нею керують. Правильна стратегія, оперативність реакції, злагоджена робота всіх підрозділів Компанії, працьовитість і відповідальність кожного співробітника, аналітичний і часто креативний підхід до вирішення завдань будь-якого ступеня складності – все це дозволяє нам займати лідируючі позиції.

Компанія за 15 років свого успішного розвитку і існування на ринку нерухомості стала чітким і злагодженим механізмом роботи великої кількості людей. Park Lane постійно працює над аналізом і вдосконаленням бізнес-процесів, над професійним і кар'єрним ростом кожного співробітника, дослідженням ринку та пошуком нових ідей для свого розвитку.

Надалі хочу побажати Компанії і нашим співробітникам лідерських позицій, незліченної кількості років успіху, подальшого процвітання, стабільності і реалізації грандіозних планів.

У свою чергу, докладу максимум зусиль у активний розвиток філії в цілому і в кожного співробітника індивідуально. Удосконалення роботи з урахуванням трендів і запитів ринку в кожен конкретний період, щоб бути вагомою частиною загального результату і високої якості послуг, завдяки яким Компанія буде впевнено займати позицію лідера на ринку нерухомості і надалі.

Золотарьова Яна Вікторівна, директор АН «Park Lane» на Театральній»:

Успіх нашої Компанії – це гнучкість і здатність змінюватися на вимогу часу.

Це новаторство, єдина система сервісів, сучасні технології та юридичний супровід.

Це клієнтоорієнтовність, бездоганна ділова репутація і сотні вдячних клієнтів.

Наш успіх – це наша команда, наші люди. Професіонали, які віддані своїй справі.

Успіх – це корпоративна культура, погляд в одному напрямку, спільні цілі. Мета нашої дружньої філії – зростання і лідируючі позиції в Корпорації.

Я вітаю Компанію, колег і клієнтів з Днем Народження «Park Lane»!

Зростання нам, енергії, амбітних цілей, багато нових перемог і завжди залишатися Першими!

Пенц Віталій Федорович, директор АН «Park Lane» Золоті Ворота»:

Секрет успіху Корпорації закладений в людях, які залучені до роботи, а саме – консультантах. Компанія налічує понад 500 експертів, які без сумніву є головною рушійною силою ринку житлової нерухомості Києва. Завдяки ресурсу Компанії, інформація, яка надходить від консультантів, вдало обробляється та презентується в нашій базі та на внутрішніх сайтах, завдяки чому експертам можна швидко та якісно робити пошук об’єктів клієнту. В жодній із компаній, які займаються наданням послуг в сфері нерухомості, немає  подібного по наповненості інструменту.

Окрім команди консультантів із нерухомості, Компанія створила ряд відділів, які доповнюють надану послугу. А саме – юридичний відділ завдяки своєму багаторічному досвіду доповнює нашу послугу професійним обслуговуванням клієнтів найвищого рівня. Відділ підготовки та перевірки надає розгорнуту інформацію розгорнуту та в швидкі терміни. Відділ маркетингу, колл-центр, відділ інформаційно-технічної підтримки пристосовує робочий процес до сучасних тенденцій, використовуючи розвинені технології. Ці всі люди і є головною цінністю компанії, що дозволяє з року в рік займати провідну позицію на ринку нерухомості Києва.

Бажаю Компанії фінансового зростання, колегам – вдосконалювати знання в нашій сфері та підвищувати якість надання ріелторської послуги, саме це трансформується у великі гроші для Вас. Клієнтам – добробуту,  міцного здоров’я та фінансового достатку для інвестування в нерухомість.

Цілі на найближчий час – хочу, щоб ми з командою провідних консультантів змогли підготувати  експертів на ринку нерухомості, які будуть надавати нашу послугу на найвищому рівні в сегментах житлової, офісної, комерційної нерухомості. Хочеться, щоб у кожного з експертів філіалу проходила угода за мільйон доларів на рік і при цьому клієнт був задоволений нашою послугою, оплачував залюбки 5% компанії та рекомендував нас знайомим.

Безрукавий Андрій Миколайович, директор АН «Park Lane» Софійські Ворота»:

Секрет Компанії складається з двох основ – це люди, які і є сама Компанія. Це сім'я, яка утворилася за 15-ть років. Сім'я, яка живе драйвом, цілями, мріями, бажаннями і безмежними можливостями. Де кожен може реалізувати себе на повну силу і втілити мрії в реальність.

І системні дії менеджменту, які тонко відчувають напрямки зміни ринку і оперативно реагують на них.

Шлях розвитку нашої компанії відмінно показує високий професіоналізм, націленість на ефективний розвиток і створення міцних, дружніх і чесних взаємовідносин з колегами та клієнтами. Тому бажаю Компанії не тільки утримати лідируючі позиції, але і стати законодавцем моди і нових трендів на ринку.

Бажаю колегам бути прикладом високого професіоналізму, відмінною хватки, легкого спілкування з клієнтами, успішних угод і блискучих перспектив.

Клієнтам бажаю тільки вдалих інвестицій, нехай всі фінансові операції приносять тільки прибуток, а ми зі свого боку забезпечимо вам комфортні угоди, щоб вам було також приємно співпрацювати з нами, як і нам з вами!

У мене в планах, як директора філії, генерація і втілення інноваційних технологій які будуть сприяти розвитку професіоналізму співробітників, підвищувати імідж і примножувати статки компанії і клієнтів.

Послуги агентства нерухомості «Park Lane»