Агентство нерухомості Park Lane святкує 15 років успіху!

14.06.21, 07:34

Провідне агентство нерухомості Park Lane 24 червня святкує своє 15-річчя. За ці роки компанія стала одним із лідерів ринку у сфері надання інформаційно-консультативних послуг з купівлі, продажу та оренди житла. Із першого дня заснування Агентства головним орієнтиром розвитку стали найвища якість послуг та найсучасніші методи роботи. 

Мета роботи АН Park Lane – щоб кожен клієнт, виходячи із свого досвіду співпраці із компанією, міг з упевненістю рекомендувати її своїм друзям та знайомим. 
Для цього у Агентстві запроваджено систему контролю якості роботи з клієнтами та наданих послуг. Кожна послуга на всіх етапах перевіряється на відповідність стандартам, процес удосконалення роботи триває безупинно. 

«Наші клієнти – це найголовніша цінність. Стратегічне завдання нашої компанії – надати бездоганну послугу, яку можна отримати лише у нашому агентстві», – говорить Вікторія Барабаш, Генеральний директор АН Park Lane. 

Безпека та повний супровід угод – це одні з найважливіших складових роботи компанії. Юристи компанії – професіонали із досвідом роботи понад п’ять років саме у сфері нерухомості, що гарантує всебічну перевірку документів та правовий супровід на всіх етапах укладання угоди.

«Щоб бути найкращими на ринку – потрібна команда фахівців, які знають, як ефективно працювати із клієнтами та люблять свою роботу. Тому ми проводимо професійну підготовку консультантів, розробили систему мотивації та заохочення. Кожен експерт може досягти бажаних фінансових цілей та кар’єрних висот. Ми постійно заохочуємо до співпраці талановитих людей, які готові плідно працювати  та ставлять перед собою амбітні цілі. Стати професійним консультантом з нерухомості можна без досвіду роботи, завдяки унікальній системі навчання, яка запроваджена у нашій компанії. Ми підтримуємо та допомагаємо ставати найкращими разом із Park Lane», – говорить Вікторія Барабаш.

У АН Park Lane за 15 років відкрилось 6 філіалів в Києві, в них працюють близько 300 ріелторів-консультантів.

Агентство відслідковує та впроваджує найновіші світові технічні та маркетингові інструменти на ринку нерухомості, які допомагають у повсякденній роботі консультантів. Є додатки для клієнтів, СRМ система, внутрішній месенджер. 

На сьогоднішній день у Агентства найповніша база даних об’єктів нерухомості для покупців та орендарів у Києві. Експерти компанії надають консультації стосовно ситуації на ринку, розроблять стратегію продажів чи купівлі нерухомості. Для всіх клієнтів Агентства безкоштовно доступні послуги із професійного фотографування об’єктів нерухомості, відеороликів, віртуальних турів.

«Ми будемо закріплювати позицію лідерів, пропонуючи найякіснішу інформаційно-консультативну послугу на ринку нерухомості. В планах компанії – активний розвиток та розширення своєї частки на ринку», – говорить Вікторія Барабаш.
 

Послуги агентства нерухомості «Park Lane»