В лютому 2017 року обсяг коштів, вкладених в оренду елітної нерухомості Києва, склав 55 тис. дол. США

01.03.17, 10:08

За оцінками агентства нерухомості Park Lane (м. Київ) в лютому 2017 року обсяг коштів, витрачених на оренду елітної нерухомості Києва (від 2,5 тис. дол. США в місяць), склав 55 тис. дол. США*, що вище за показники січня 2017 року на 30%.

Витрати на оренду в елітному сегменті склали 25% від всієї суми витрат на оренду за результатами лютого. Частка елітного сегменту – 5% від всіх операцій з оренди нерухомості, проведених впродовж місяця.
Квартири в структурі попиту зайняли 70%. Серед орендарів цієї категорії в лютому був попит на квартири в центральній частині Печерського і Шевченківського районів (вул. Інститутська, Круглоуніверситетська, Старонаводницька, Московська, Пушкінська, Богдана Хмельницького). Запит орендарів і діапазон цін суттєво не змінилися, попитом користувалися квартири площею 100-170 кв. м, вартістю 19-26 дол. за кв.м/місяць.
На будинки припало 20% попиту. Орендарів цікавили об'єкти в Києво-Святошинському районі, площею близько 300 кв. м, з висококласним ремонтом, за ціною 7-9 дол. кв.м/міс.
Нежитловий фонд в структурі попиту склав 10%. Орендарів цікавили приміщення комерційного призначення в Шевченківському районі, площею 200-300 кв. м. Ціна склала 16-27 дол. кв. м/місяць.
«У лютому поновився попит на довгострокову оренду будинків, розташованих недалеко від Києва. Уподобання орендарів не змінилися. Вартість також залишилася колишньою», – коментує Вікторія Барабаш, Генеральний директор АН Park Lane.

*Розрахунок проводився у національній валюті за усередненим або фіксованим курсом

Довідка про компанію:

АН Park Lane, що входить до складу Корпорації First Realty Group, зареєстроване в Україні в 2006 р. На сьогоднішній день функціонує 6 офісів компанії, з якими співпрацюють близько 400 професійних ріелторів.

Послуги агентства нерухомості «Park Lane»