В липні 2016 р. обсяг коштів, вкладених в оренду елітної нерухомості Києва, склав 21 тис. 400 дол. США

01.08.16, 14:34

За даними аналітичного центру агентства нерухомості Park Lane (м.Київ), у травні 2016 року обсяг коштів, витрачених на оренду елітної нерухомості Києва (від 2,5 тис. дол. США на місяць) склав 21 тис. 400 дол. США*, що нижче за показники червня на 56%.

Частка договорів в елітному сегменті зайняла 2% від усіх угод з оренди, укладених протягом місяця. Витрати на оренду в елітному сегменті склали 9,5% від всієї суми витрат на оренду нерухомості в столиці за результатами липня.

Квартири зайняли 100% від усього обсягу ринку оренди елітної нерухомості. Серед орендарів цієї категорії в липні попитом користувалися апартаменти з висококласним ремонтом в нових будинках в Печерському і Шевченківському районах. Затребувані площі – 130-170 кв. м, вартістю 19-23 дол. за кв. м/місяць.

«Зменшення обсягу коштів, витрачених на оренду елітної нерухомості в столиці, ми пояснюємо активним періодом відпусток. До того ж багато закрили питання з орендою в червні, коли ми спостерігали суттєву активізацію попиту і збільшення кількості договорів. До кінця серпня, напередодні початку ділового сезону, ми чекаємо росту кількості угод, як з оренди квартир, так і офісних приміщень»,коментує Вікторія Барабаш, Генеральний директор АН Park Lane.

 

*Розрахунок проводився в національній валюті за усередненим або фіксованим курсом.

 

Довідка про компанію:

АН Park Lane, що входить до складу Корпорації First Realty Group, зареєстровано в Україні в 2006 р

На сьогоднішній день функціонує 6 офісів компанії, з якими співпрацюють близько 400 професійних ріелторів.

Послуги агентства нерухомості «Park Lane»