Оренда комерційної нерухомості

Промо-об`єкти

Оренда приміщень комерційної нерухомості в Києві

В українській столиці завжди вирує ділове життя. Тому наших клієнтів часто цікавить оренда комерційної нерухомості в Києві. Такі приміщення знімають під офіси, магазини, склади, заклади громадського харчування, виробництва тощо.
У більшості випадків потрібна оренда нежитлових приміщень, і у Києві їх є достатньо. Однак буває, що офіси деяких компаній вважають за краще розміщуватися в житловому фонді. Наприклад, якщо потрібна під дитячий садок оренда приміщення: Київ такими установами на жаль обділений, хоча законодавство дозволяє тепер відкривати їх навіть у звичайних квартирах. І в тому, і в іншому випадку ріелторське агентство Park Lane готове надати допомогу в пошуку відповідних для оренди приміщень в Києві: в нашій базі зібрано понад 26 000 різноманітних об'єктів, в тому числі з нежитлового фонду. Вам достатньо лише окреслити свої комерційні цілі, визначитися з районом, звернутися до найближчого філіалу Park Lane, і професійні ріелтори допоможуть вам вибрати найбільш відповідне приміщення під бізнес. Дуже затребувана оренда торгових приміщень: Київ активно купує і продає. Під магазини знімають як окремі будівлі нежитлового фонду, павільйони, приміщення на перших поверхах житлових будинків, так і невеликі площі, які є частиною великих комерційних об'єктів. Компанія Park Lane постійно моніторить ринок нерухомості у пошуках приміщень в різних районах столиці, придатних для надання такої популярної послуги як оренда торгових площ у Києві. Тому при зверненні в будь-який наш філіал ви знайдете необхідне для організації торгівлі приміщення. А наші фахівці допоможуть правильно оформити угоду відповідно до договору «Оренда комерційної нерухомості», законно і з урахуванням ваших інтересів.
Співпраця з АН Park Lane забезпечить вам швидкий і очікуваний результат. Недарма ми визнані кращими у номінації Best Real Estate Service конкурсу Best of Kyiv.