Купити земельну ділянку в Києві

Продаж земельних ділянок в Києві і Київській області

Земельні ділянки – хороше вкладення, незалежно від того, збираєтеся ви самостійно використовувати землю чи ні. Агентство Park Lane допоможе вам купити ділянку під Києвом, починаючи від моменту підбору потрібного об'єкту, консультацій, організації переглядів, і закінчуючи грамотним оформленням договору продажу землі.
Придбати ділянку під Києвом наші клієнти бажають з різних причин:
• як інвестиційний об'єкт;
• як землю під будівництво;
• як землю для ведення фермерського господарства.
Залежно від цільового призначення, слід підібрати і купити ділянку з конкретними характеристиками. Якщо купувати землю, глибоко не вникаючи в це питання, можна витратити гроші і не отримати бажаного результату. Наприклад, якщо ви плануєте купити земельну ділянку, щоб побудувати свій будинок і жити в ньому, то вам точно не підійде місцевість біля залізниці чи автостради. І, навпаки, якщо ви плануєте на купленій землі розмістити виробництво, вам знадобиться хороше транспортне сполучення для оптимізації логістики.
Продаж земельних ділянок – це довгий процес, що вимагає знання відповідного законодавства. Але ми готові пришвидшити його, завдяки грамотності і досвіду наших фахівців, в тому числі юридичного відділу. Експерти компанії Park Lane готові проконсультувати наших клієнтів по всій базі земельних ділянок, запропонованих під продаж в Київській області, і знайти відповідний майбутньому призначенню об'єкт. Якщо ви скористалися сервісом самостійного пошуку об'єкту покупки і знайшли ділянку, яка вас влаштовує, наші фахівці нададуть всю відому інформацію про неї, оцінять її перспективність, організують перегляд. Якщо буде прийняте позитивне рішення щодо її купівлі, підготують необхідні документи та договір, що враховує специфіку цього типу угоди.