Купити комерційну нерухомість в Києві

Промо-об`єкти

Продаж приміщень комерційної нерухомості в Києві

Ріелторська компанія Park Lane працює у всіх сегментах ринку нерухомості. Комерційна нерухомість Києва часто є предметом інтересу наших клієнтів, тому ми готові в будь-який момент надати допомогу в пошуку та придбанні приміщень у всіх районах української столиці, в яких буде зручно вести бізнес-діяльність різного характеру.
Під комерційною нерухомістю розуміють приміщення, які підходять для розміщення офісів, магазинів, складів, кафе, ресторанів, різних виробництв і не тільки. Як правило, такі об'єкти належать до нежитлового фонду столиці.
Для вашої зручності в Києві працює багато офісів компанії Park Lane. Вони розташовані в легкодоступних місцях у центрі столиці. Загалом в них працює понад п'ятсот спеціалістів, кожен з них є висококласним фахівцем. Цьому сприяє багаторівнева система навчання і підвищення кваліфікації, яку проходять ріелтори, що співпрацюють з АН Park Lane. За бажання ви можете самі вибрати на сайті нашого агентства фахівця, з яким хочете співпрацювати. Якщо вас цікавить продаж комерційної нерухомості, наш фахівець знає як найточніше і найшвидше визначити параметри майбутнього придбання. Слід визначитися з місцем розташування, площею, кількістю окремих кімнат, поверхів, необхідністю наявності певного виду фасаду/вітрини, устаткуванням і оздобленням приміщення. На вибір впливає те, як буде використовуватися ця комерційна нерухомість.
У величезній базі об'єктів нерухомості, зібраній нашою компанією, ви можете і самостійно провести пошук за допомогою такого сервісу на сайті. Ви одразу отримаєте первинну інформацію про відповідні приміщення, для багатьох з них зняті відеоролики і віртуальні тури. При подальшому зверненні до наших експертів, вам буде надано повний опис об'єкта, оцінено його бізнес-привабливість і ліквідність, відповідність параметрів нерухомості, яка необхідна.
Park Lane готовий надати і юридичну підтримку. Якщо рішення про придбання прийнято, наші фахівці допоможуть правильно підготувати договір, що враховує всі нюанси і останні зміни в українському законодавстві, адже наші юристи за цим постійно стежать.
Звертаючись до компанії Park Lane, яка неодноразово перемагала в національних професійних конкурсах у номінації «Найкраще ріелторське агентство», ви гарантовано отримаєте сервіс високого рівня на всіх етапах оцінки та покупки комерційної нерухомості.